Безпечні зимові канікули!

Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

З 25.12.2023 року по 29.12.2023 року в гімназії були поведені заходи в рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» під гаслом «Безпечні новорічні канікули».

Відповідно до розробленого плану класними керівниками 1-11 класів були проведені бесіди, тематичні години, інформаційно - просвітницькі заходи щодо дотримання правил безпечної поведінки під час зимових канікул. Були обговоренні правила протипожежної безпеки та безпеки користування електроприладами, правила безпеки під час користування газом, правила дорожнього руху та правила безпеки на воді, правила безпечної поведінки вдома, на вулиці, у громадських місцях; правила поводження у разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів (у тому числі замасковані під них речей: авторучок, міні-магнітофонів, мобільних телефонів), та дій під час сигналу «Повітряна тривога».

Незважаючи на теплу погоду з дітьми обговорили правила безпечної поведінки під час снігопаду, заметілі, ожеледиці.

Основною метою проведених заходів було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація основних правил безпечної життєдіяльності серед здобувачів освіти; розвиток в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя.

Проведена виховна робота та отримані знання обов‘язково дадуть свої плоди, а саме допоможуть нашим дітям у разі надзвичайної ситуації опанувати себе, скористатися отриманими порадами і ні в якому разі не розгубитися, не панікувати, а діяти правильно, стримано, впевнено і рішуче.

/Files/images/2023_2024/bezpechn_zimov_kankuli/1.jpg

/Files/images/2023_2024/bezpechn_zimov_kankuli/10.jpg

/Files/images/2023_2024/bezpechn_zimov_kankuli/11.jpg

/Files/images/2023_2024/bezpechn_zimov_kankuli/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 22